Navštíveno 2574x

Viz nadpis,o ceně se dá bavit,u něčeho nemám třeba vůbec představu o ceně.
Rádio Origo Ford na CD.Čte bez problémů,neskáče.Cena-1500,-kč.

01.06.2011, 18:51 |
hawai kdyby si to rádio nechal za 500 tak ho beru, ale to asi nenecháš, co
Pár starejch mobilů,spíše na ND,u černý vysouvačky Nokie K.O. displej,jinak funguje,3310 myslim že se vypínala,6300 K.O. displej+kryt vepředu pokapanej od vteřiňáku jinak O.K.,Sony Ericson Funguje celej O.K.
Ceny dohodou.

Vzducháč KINGDRAGON-vložka do origo boxu Ford Focus MK1, 1,6 16V benzín.Stav řekl bych jak nový,krabice,papíry od toho.Stáří cca 2,5 roku.PC 1385,-kč.
Cena 600,-kč?

Větrák na procesor-nepoužitý.Když jsem si nechal stavět PC byl tam,ja si rovnou nechal dát lepší-to znamená najeto 0 hodin.Je to na Intel,podrobnosti bych musel zjistit,moc se v tom nevyznám,ale procák mám i3 530.Kdo se vyzná bude vědět.Cena-nevim,nemám tucha.

Rozdvojky na cinche Lighting Audio,dále nějaký očka na 50tku kabel,a pojistku 50A.

A naposled Listely+Bombáta Lasselsberger ceramics.Myslim ale že to dělá Rako,nejsem si jist.
Listel 28 ks-rozměr 45x12,4 cm
Bombát 84 ks-rozměr 25x2,3 cm.
Naživo vypadaj fajn,obklady k tomu už nejsou.
Cena dohodou,co sem koukal tak tahle sranda je docela drahá,ale jak řikám-můžem se o tom bavit.

K listelám a bombátům gratis cca 30 kusů bombát nevim jakejch:-) Viz foto.

Buď tady nebo icq.Teď marodim,takže jsem tu celej den.
odkud jsi? rád bych zkusil, jestli ten filtr pasuje i na 2,0 focus MK1, vzal bych ho.

07.06.2011, 23:01 |
Honcke | Upraveno: 2011-06-07 23:03:03
Lucni.koník:Roudnice nad Labem.Můžu dovest Litoměřice,Lovosice,Mělník,Dubá:-) atd.Že bych si udělal výlet na mašině.Někdo odsud jezdí myslim z Lovosic teď nevim kam Prahu?Někdo z moderátorů to byl myslím.
Neni problém ho vyzkoušet,já nevim jestli by pasoval.Se můžem kdyžtak někde sejít.
Já makám na Praze 9-Vysočany - Sazka-arénu mám ob ulici. Pro mě by byl zkousnutelnej ten Mělník možná, když by se někdo nenašel, kdo frčí do práglu.
Prosim cenu dlazdic do mailu, popr i tu 6300 jestli funguje :-)
Spasitel:jdu psát mail:-)
Nokia 6300 už neni
Filtr už taky neni.
Jinak UP:-)Dohoda...

08.06.2011, 20:16 |
hawai kdyby sis to s tim radiem rozmyslel, tak dej vedet :-)
Keramika komplet 2 tis.kč

Poslední sleva-obklady komplet 1000,-kč.
Obklady zatím zamluveny,rádio aktuál...
obklady prodány,rádio sleva- 1200,-kč,popř.dohoda.